Magasinera i Kallinge

Annons:
Bra och billig magasinering i Kallinge - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Kallinge. Genom att hyra förråd i Kallinge kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Kallinge finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Kallinge. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Kallinge. Saker kan lämpa sig till magasinering i Kallinge kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Kallinge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Kallinge billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Kallinge som exempel.

Karlskrona Expressbyrå, AB
Fabriksv. 4
372 52 Kallinge

Annons:

Hyra förråd i Kallinge

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Kallinge kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Kallinge. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Kallinge erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Kallinge.

Magasineringsfakta om orten Kallinge

I Kallinge finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här finns en del övrig information om Kallinge om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Kallinge.

I Kallinge fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Kallinge. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Kallinge från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Blekinge.
Annons: