Magasinera i Borlänge

Annons:
Bra och billig magasinering i Borlänge - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Borlänge. Genom att hyra förråd i Borlänge kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Borlänge finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Borlänge. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Borlänge. Saker kan lämpa sig till magasinering i Borlänge kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Borlänge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Borlänge billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Borlänge som exempel.

Montrab AB
Hugo Hedströms v. 8
781 72 BORLÄNGE


Maserfrakt AB
Gjutargatan
781 70 Borlänge


Borlänge Flytt & Alltjänst AB
Tunavägen 152
784 62 Borlänge

Annons:

Hyra förråd i Borlänge

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Borlänge kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Borlänge. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Borlänge erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Borlänge.

Magasineringsfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här finns en del övrig information om Borlänge om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Borlänge.

I Borlänge fanns det totalt 3 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Borlänge. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Borlänge från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Dalarna.
Annons: