Magasinera i Falun

Annons:
Bra och billig magasinering i Falun - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Falun. Genom att hyra förråd i Falun kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Falun finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Falun. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Falun. Saker kan lämpa sig till magasinering i Falun kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Falun

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Falun billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Falun som exempel.

Falu Flytt & Transport
Gamla Grycksbovägen 56
791 38 Falun


Tysks Express AB
Västermalmsv. 28
791 77 FALUN


Montrab AB
Ryckepungsv. 4
791 77 FALUN

Annons:

Hyra förråd i Falun

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Falun kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Falun. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Falun erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Falun.

Magasineringsfakta om orten Falun

I Falun finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här finns en del övrig information om Falun om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Falun.

I Falun fanns det totalt 3 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Falun. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Falun från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Dalarna.
Annons: