Magasinera i Halmstad

Annons:
Bra och billig magasinering i Halmstad - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Halmstad. Genom att hyra förråd i Halmstad kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Halmstad finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Halmstad. Sammanlagt finns det 8 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Halmstad. Saker kan lämpa sig till magasinering i Halmstad kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Halmstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Halmstad billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Halmstad som exempel.

Transportcentralen i Halmstad Ek.För.
Gjutaregatan 7
302 62 Halmstad


Halmstads Hamn och Stuveri AB
Sibiriegatan
302 50 Halmstad


Budtjänst
Österängsg. 7
302 53 HALMSTAD


SkandiaTransport AB
Turbingatan 8
302 50 Halmstad


Pressfrakt AB
Sadelvägen 14
302 62 Halmstad


Lagermix AB
Lägatan 4
302 63 Halmstad


Flyttningsbyrån i Halmstad
Slottsmöllan
302 31 HALMSTAD


Bring Express
Gjutaregatan 7
302 62 Halmstad

Annons:

Hyra förråd i Halmstad

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Halmstad kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Halmstad. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Halmstad erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Halmstad.

Magasineringsfakta om orten Halmstad

I Halmstad finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här finns en del övrig information om Halmstad om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Halmstad.

I Halmstad fanns det totalt 8 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Halmstad. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Halmstad från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Halland.
Annons: