Magasinera i Kungsbacka

Annons:
Bra och billig magasinering i Kungsbacka - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Kungsbacka. Genom att hyra förråd i Kungsbacka kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Kungsbacka finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Kungsbacka. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Kungsbacka. Saker kan lämpa sig till magasinering i Kungsbacka kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Kungsbacka

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Kungsbacka billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Kungsbacka som exempel.

Humlans Minilager AB
Göteborgsvägen 180
434 39 Kungsbacka


TEAM Relocations
Kabelgatan 13
434 37 Kungsbacka

Annons:

Hyra förråd i Kungsbacka

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Kungsbacka kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Kungsbacka. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Kungsbacka erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Kungsbacka.

Magasineringsfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här finns en del övrig information om Kungsbacka om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Kungsbacka. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Kungsbacka från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Halland.
Annons: