Magasinera i Östersund

Annons:
Bra och billig magasinering i Östersund - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Östersund. Genom att hyra förråd i Östersund kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Östersund finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Östersund. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Östersund. Saker kan lämpa sig till magasinering i Östersund kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Östersund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Östersund billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Östersund som exempel.

Jämt-Flytt AB
Vallvägen 10
831 48 Östersund


Jämtlands Stadsbudskontor AB
Tysjövägen 8
831 52 östersund


ColliCare Logistics Östersund AB
Tysjövägen 8
831 52 östersund


Lager & Distribution i Norrland AB
Tysjövägen 8
831 52 östersund

Annons:

Hyra förråd i Östersund

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Östersund kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Östersund. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Östersund erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Östersund.

Magasineringsfakta om orten Östersund

I Östersund finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här finns en del övrig information om Östersund om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Östersund.

I Östersund fanns det totalt 4 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Östersund. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Östersund från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Jämtland.
Annons: