Magasinera i Horda

Annons:
Bra och billig magasinering i Horda - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Horda. Genom att hyra förråd i Horda kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Horda finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Horda. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Horda. Saker kan lämpa sig till magasinering i Horda kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Horda

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Horda billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Horda som exempel.

Svenska Lagerhus AB
Grankärrvägen 5
330 18 Horda

Annons:

Hyra förråd i Horda

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Horda kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Horda. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Horda erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Horda.

Magasineringsfakta om orten Horda

I Horda finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Horda.

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånarantal: 377, år 2010

Här finns en del övrig information om Horda om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Horda.

I Horda fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Horda. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Horda från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Jönköping.
Annons: