Magasinera i Borgholm

Annons:
Bra och billig magasinering i Borgholm - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Borgholm. Genom att hyra förråd i Borgholm kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Borgholm finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Borgholm. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Borgholm. Saker kan lämpa sig till magasinering i Borgholm kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Borgholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Borgholm billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Borgholm som exempel.

Gottfridssons Flytt & Städ
Sandg. 37
387 31 Borgholm

Annons:

Hyra förråd i Borgholm

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Borgholm kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Borgholm. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Borgholm erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Borgholm.

Magasineringsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här finns en del övrig information om Borgholm om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Borgholm.

I Borgholm fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Borgholm. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Borgholm från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Kalmar.
Annons: