Magasinera i Kalmar

Annons:
Bra och billig magasinering i Kalmar - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Kalmar. Genom att hyra förråd i Kalmar kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Kalmar finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Kalmar. Sammanlagt finns det 5 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Kalmar. Saker kan lämpa sig till magasinering i Kalmar kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Kalmar

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Kalmar billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Kalmar som exempel.

Smart Self Storage i Kalmar AB
Polhemsgatan 20
392 39 Kalmar


Miniflytt Sydost
Tjuvbackevägen 5
392 39 Kalmar


Kalmar Flyttstäd
Tjuvbackev. 1 -5
392 39 Kalmar


Anlita Smålandsflytt Kalmar
Hemmansv. 35
393 65 Kalmar


Qbic Safety Storage
Tjuvbackev. 1 -5
392 39 Kalmar

Annons:

Hyra förråd i Kalmar

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Kalmar kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Kalmar. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Kalmar erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Kalmar.

Magasineringsfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här finns en del övrig information om Kalmar om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Kalmar.

I Kalmar fanns det totalt 5 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Kalmar. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Kalmar från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Kalmar.
Annons: