Magasinera i Ljungby

Annons:
Bra och billig magasinering i Ljungby - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Ljungby. Genom att hyra förråd i Ljungby kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Ljungby finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Ljungby. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Ljungby. Saker kan lämpa sig till magasinering i Ljungby kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Ljungby

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Ljungby billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Ljungby som exempel.

Lagerhotellet i Ljungby HB
Kungsgatan 40
341 31 Ljungby

Annons:

Hyra förråd i Ljungby

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Ljungby kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Ljungby. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Ljungby erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Ljungby.

Magasineringsfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här finns en del övrig information om Ljungby om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Ljungby.

I Ljungby fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Ljungby. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Ljungby från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Kronoberg.
Annons: