Magasinera i Boden

Annons:
Bra och billig magasinering i Boden - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Boden. Genom att hyra förråd i Boden kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Boden finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Boden. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Boden. Saker kan lämpa sig till magasinering i Boden kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Boden

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Boden billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Boden som exempel.

Kalles Bud Och Transsport AB
Industrivägen 10
961 68 Boden


Flyttservice i Boden AB
Moråsv. 5
961 67 BODEN

Annons:

Hyra förråd i Boden

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Boden kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Boden. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Boden erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Boden.

Magasineringsfakta om orten Boden

I Boden finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här finns en del övrig information om Boden om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Boden.

I Boden fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Boden. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Boden från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Norrbotten.
Annons: