Magasinera i Karesuando

Annons:
Bra och billig magasinering i Karesuando - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Karesuando. Genom att hyra förråd i Karesuando kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Karesuando finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Karesuando. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Karesuando. Saker kan lämpa sig till magasinering i Karesuando kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Karesuando

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Karesuando billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Karesuando som exempel.

Arctic Print i Karesuando AB
Raunalvägen 28
980 16 Karesuando

Annons:

Hyra förråd i Karesuando

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Karesuando kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Karesuando. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Karesuando erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Karesuando.

Magasineringsfakta om orten Karesuando

I Karesuando finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Karesuando.

Karesuando är en tätort i Kiruna kommun. Karesuando ligger vid Muonio älv som utgör gräns mellan Sverige och Finland. På den finländska sidan ligger systersamhället Kaaresuvanto. Bron över älven öppnades år 1980. Karesuando är Sveriges nordligaste tätort och ligger 18 mil nordost om Kiruna.

Yta: 93,49 hektar
Invånarantal: 303, år 2010

Här finns en del övrig information om Karesuando om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Karesuando.

I Karesuando fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Karesuando. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Karesuando från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Norrbotten.
Annons: