Magasinera i Karlsborgsverken

Annons:
Bra och billig magasinering i Karlsborgsverken - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Karlsborgsverken. Genom att hyra förråd i Karlsborgsverken kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Karlsborgsverken finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Karlsborgsverken. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Karlsborgsverken. Saker kan lämpa sig till magasinering i Karlsborgsverken kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Karlsborgsverken

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Karlsborgsverken billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Karlsborgsverken som exempel.

Bottenvikens Stuveri AB
Hamnvägen 4
952 71 Karlsborgsverken

Annons:

Hyra förråd i Karlsborgsverken

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Karlsborgsverken kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Karlsborgsverken. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Karlsborgsverken erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Karlsborgsverken.

Magasineringsfakta om orten Karlsborgsverken

I Karlsborgsverken finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Karlsborgsverken.

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Här finns en del övrig information om Karlsborgsverken om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Karlsborgsverken.

I Karlsborgsverken fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Karlsborgsverken. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Karlsborgsverken från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Norrbotten.
Annons: