Magasinera i Piteå

Annons:
Bra och billig magasinering i Piteå - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Piteå. Genom att hyra förråd i Piteå kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Piteå finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Piteå. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Piteå. Saker kan lämpa sig till magasinering i Piteå kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Piteå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Piteå billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Piteå som exempel.

Bottenvikens Stuveri AB
Haraholmen
941 43 Piteå


Hamnförvaltningen
Haraholmen
941 43 Piteå

Annons:

Hyra förråd i Piteå

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Piteå kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Piteå. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Piteå erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Piteå.

Magasineringsfakta om orten Piteå

I Piteå finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här finns en del övrig information om Piteå om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Piteå.

I Piteå fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Piteå. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Piteå från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Norrbotten.
Annons: