Magasinera i Kumla

Annons:
Bra och billig magasinering i Kumla - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Kumla. Genom att hyra förråd i Kumla kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Kumla finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Kumla. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Kumla. Saker kan lämpa sig till magasinering i Kumla kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Kumla

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Kumla billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Kumla som exempel.

Transportkonsulten i Kumla AB
Södra Via
692 93 Kumla


Arkiv & Magasin Lagret (AML)
Skomakaregatan 3
692 33 Kumla


Logent AB
Vissbergagatan 10-12
692 35 Kumla

Annons:

Hyra förråd i Kumla

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Kumla kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Kumla. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Kumla erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Kumla.

Magasineringsfakta om orten Kumla

I Kumla finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här finns en del övrig information om Kumla om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Kumla.

I Kumla fanns det totalt 3 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Kumla. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Kumla från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Örebro.
Annons: