Magasinera i Hallsberg

Annons:
Bra och billig magasinering i Hallsberg - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Hallsberg. Genom att hyra förråd i Hallsberg kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Hallsberg finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Hallsberg. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Hallsberg. Saker kan lämpa sig till magasinering i Hallsberg kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Hallsberg

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Hallsberg billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Hallsberg som exempel.

ITS Logistikpartner AB
Utkällevägen 4
694 91 Hallsberg


Hallsbergs Kombiterminal AB
Hallsbergsterminalen 19
694 91 Hallsberg

Annons:

Hyra förråd i Hallsberg

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Hallsberg kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Hallsberg. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Hallsberg erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Hallsberg.

Magasineringsfakta om orten Hallsberg

I Hallsberg finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här finns en del övrig information om Hallsberg om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Hallsberg.

I Hallsberg fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Hallsberg. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Hallsberg från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Örebro.
Annons: