Magasinera i Åhus

Annons:
Bra och billig magasinering i Åhus - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Åhus. Genom att hyra förråd i Åhus kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Åhus finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Åhus. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Åhus. Saker kan lämpa sig till magasinering i Åhus kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Åhus

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Åhus billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Åhus som exempel.

Prembergs Flyttningar AB
Båtföraregatan 8
296 35 Åhus

Annons:

Hyra förråd i Åhus

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Åhus kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Åhus. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Åhus erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Åhus.

Magasineringsfakta om orten Åhus

I Åhus finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här finns en del övrig information om Åhus om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Åhus.

I Åhus fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Åhus. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Åhus från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: