Magasinera i Båstad

Annons:
Bra och billig magasinering i Båstad - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Båstad. Genom att hyra förråd i Båstad kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Båstad finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Båstad. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Båstad. Saker kan lämpa sig till magasinering i Båstad kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Båstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Båstad billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Båstad som exempel.

BITAB Selfstorage
Elestorpsvägen 135
269 91 Båstad


Båstad Lager och Logistik AB
Ängelholmsvägen 263
269 42 Båstad


LT-Städ Rent Hus
Kalkvägen 4
269 36 Båstad

Annons:

Hyra förråd i Båstad

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Båstad kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Båstad. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Båstad erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Båstad.

Magasineringsfakta om orten Båstad

I Båstad finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här finns en del övrig information om Båstad om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Båstad.

I Båstad fanns det totalt 3 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Båstad. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Båstad från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: