Magasinera i Höör

Annons:
Bra och billig magasinering i Höör - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Höör. Genom att hyra förråd i Höör kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Höör finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Höör. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Höör. Saker kan lämpa sig till magasinering i Höör kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Höör

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Höör billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Höör som exempel.

Kvist & Knast Byggvaror HB
Terminalvägen 6
243 35 Höör

Annons:

Hyra förråd i Höör

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Höör kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Höör. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Höör erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Höör.

Magasineringsfakta om orten Höör

I Höör finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här finns en del övrig information om Höör om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Höör.

I Höör fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Höör. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Höör från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: