Magasinera i Kivik

Annons:
Bra och billig magasinering i Kivik - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Kivik. Genom att hyra förråd i Kivik kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Kivik finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Kivik. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Kivik. Saker kan lämpa sig till magasinering i Kivik kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Kivik

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Kivik billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Kivik som exempel.

Kivik Express AB
Mellby 27
277 35 Kivik

Annons:

Hyra förråd i Kivik

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Kivik kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Kivik. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Kivik erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Kivik.

Magasineringsfakta om orten Kivik

I Kivik finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

Här finns en del övrig information om Kivik om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Kivik.

I Kivik fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Kivik. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Kivik från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: