Magasinera i Klippan

Annons:
Bra och billig magasinering i Klippan - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Klippan. Genom att hyra förråd i Klippan kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Klippan finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Klippan. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Klippan. Saker kan lämpa sig till magasinering i Klippan kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Klippan

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Klippan billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Klippan som exempel.

DHL Exel Supply Chain AB
Stackarpsvägen 10
264 39 Klippan

Annons:

Hyra förråd i Klippan

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Klippan kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Klippan. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Klippan erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Klippan.

Magasineringsfakta om orten Klippan

I Klippan finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här finns en del övrig information om Klippan om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Klippan.

I Klippan fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Klippan. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Klippan från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: