Magasinera i Limhamn

Annons:
Bra och billig magasinering i Limhamn - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Limhamn. Genom att hyra förråd i Limhamn kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Limhamn finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Limhamn. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Limhamn. Saker kan lämpa sig till magasinering i Limhamn kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Limhamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Limhamn billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Limhamn som exempel.

Flytt City Sverige AB
Hyllie Kyrkov. 31
216 11 LIMHAMN


Store And Save Sweden AB
Ringugnsgatan 11
216 16 Limhamn

Annons:

Hyra förråd i Limhamn

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Limhamn kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Limhamn. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Limhamn erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Limhamn.

Magasineringsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här finns en del övrig information om Limhamn om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Limhamn.

I Limhamn fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Limhamn. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Limhamn från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: