Magasinera i Lund

Annons:
Bra och billig magasinering i Lund - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Lund. Genom att hyra förråd i Lund kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Lund finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Lund. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Lund. Saker kan lämpa sig till magasinering i Lund kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Lund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Lund billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Lund som exempel.

ICM Kungsholms AB
Traktorvägen 7
226 60 Lund

Annons:

Hyra förråd i Lund

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Lund kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Lund. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Lund erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Lund.

Magasineringsfakta om orten Lund

I Lund finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här finns en del övrig information om Lund om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Lund.

I Lund fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Lund. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Lund från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: