Magasinera i Trelleborg

Annons:
Bra och billig magasinering i Trelleborg - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Trelleborg. Genom att hyra förråd i Trelleborg kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Trelleborg finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Trelleborg. Sammanlagt finns det 7 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Trelleborg. Saker kan lämpa sig till magasinering i Trelleborg kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Trelleborg

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Trelleborg billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Trelleborg som exempel.

Express Scandinavia AB
Johan Kocksgatan 12
231 45 Trelleborg


Karlssons Flyttstäd
Karbingatan 2
231 66 Trelleborg


Nilpat AB
Strandgatan 2
231 42 Trelleborg


Sydflytt och Transport
Hedvägen 155
231 66 Trelleborg


Karlssons Auktioner & Antik
Karbingatan 2
231 66 Trelleborg


Karlssons Flyttjänst
Karbingatan 2
231 66 Trelleborg


J F Transport
Buntmakaregatan 2
231 33 Trelleborg

Annons:

Hyra förråd i Trelleborg

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Trelleborg kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Trelleborg. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Trelleborg erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Trelleborg.

Magasineringsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här finns en del övrig information om Trelleborg om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Trelleborg.

I Trelleborg fanns det totalt 7 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Trelleborg. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Trelleborg från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: