Magasinera i Ystad

Annons:
Bra och billig magasinering i Ystad - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Ystad. Genom att hyra förråd i Ystad kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Ystad finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Ystad. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Ystad. Saker kan lämpa sig till magasinering i Ystad kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Ystad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Ystad billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Ystad som exempel.

Ystad Budservice
Tenngatan 1
271 39 Ystad


Ruuthsbofrys, Frysman AB
Ruuthsbovägen 10
271 91 Ystad


Ystad Lagerhotell AB
Dragongatan 14
271 39 Ystad

Annons:

Hyra förråd i Ystad

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Ystad kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Ystad. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Ystad erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Ystad.

Magasineringsfakta om orten Ystad

I Ystad finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Här finns en del övrig information om Ystad om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Ystad.

I Ystad fanns det totalt 3 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Ystad. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Ystad från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Skåne.
Annons: