Magasinera i Flen

Annons:
Bra och billig magasinering i Flen - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Flen. Genom att hyra förråd i Flen kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Flen finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Flen. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Flen. Saker kan lämpa sig till magasinering i Flen kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Flen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Flen billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Flen som exempel.

M4 Gruppen AB
Industrivägen 2
642 34 Flen


DHL Exel Supply Chain AB
Taljavägen 6
642 91 Flen

Annons:

Hyra förråd i Flen

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Flen kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Flen. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Flen erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Flen.

Magasineringsfakta om orten Flen

I Flen finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här finns en del övrig information om Flen om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Flen.

I Flen fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Flen. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Flen från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Södermanland.
Annons: