Magasinera i Katrineholm

Annons:
Bra och billig magasinering i Katrineholm - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Katrineholm. Genom att hyra förråd i Katrineholm kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Katrineholm finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Katrineholm. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Katrineholm. Saker kan lämpa sig till magasinering i Katrineholm kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Katrineholm

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Katrineholm billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Katrineholm som exempel.

m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM


Lamanica Logistikservice AB
Trädgårdsgatan 31
641 33 Katrineholm

Annons:

Hyra förråd i Katrineholm

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Katrineholm kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Katrineholm. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Katrineholm erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Katrineholm.

Magasineringsfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här finns en del övrig information om Katrineholm om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Katrineholm.

I Katrineholm fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Katrineholm. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Katrineholm från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Södermanland.
Annons: