Magasinera i Åkersberga

Annons:
Bra och billig magasinering i Åkersberga - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Åkersberga. Genom att hyra förråd i Åkersberga kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Åkersberga finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Åkersberga. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Åkersberga. Saker kan lämpa sig till magasinering i Åkersberga kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Åkersberga

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Åkersberga billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Åkersberga som exempel.

Åkersberga Kontorsfastigheter AB/Vallentuna företagsby
Sågvägen 12
184 40 Åkersberga


Åkersberga SelStor
Rallarvägen 20
184 40 Åkersberga

Annons:

Hyra förråd i Åkersberga

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Åkersberga kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Åkersberga. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Åkersberga erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Åkersberga.

Magasineringsfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här finns en del övrig information om Åkersberga om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Åkersberga.

I Åkersberga fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Åkersberga. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Åkersberga från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: