Magasinera i Älvsjö

Annons:
Bra och billig magasinering i Älvsjö - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Älvsjö. Genom att hyra förråd i Älvsjö kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Älvsjö finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Älvsjö. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Älvsjö. Saker kan lämpa sig till magasinering i Älvsjö kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Älvsjö

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Älvsjö billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Älvsjö som exempel.

Lagerhotellet i Stockholm AB
Konsumentvägen 8A
125 30 älvsjö


Flyttgruppen i Sverige AB
Varuv. 9
125 30 älvsjö


Sundsvalls Expressbyrå AB
Varuv. 14
125 30 älvsjö


Anteros Lagerhantering AB
Älvsjö Ängsväg 6
125 30 älvsjö

Annons:

Hyra förråd i Älvsjö

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Älvsjö kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Älvsjö. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Älvsjö erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Älvsjö.

Magasineringsfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här finns en del övrig information om Älvsjö om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Älvsjö.

I Älvsjö fanns det totalt 4 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Älvsjö. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Älvsjö från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: