Magasinera i Årsta

Annons:
Bra och billig magasinering i Årsta - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Årsta. Genom att hyra förråd i Årsta kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Årsta finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Årsta. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Årsta. Saker kan lämpa sig till magasinering i Årsta kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Årsta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Årsta billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Årsta som exempel.

City Transporter AB
Grosshandlarvägen 2
120 44 Årsta


L-Ira AB
Hummelvägen 9
120 60 Årsta

Annons:

Hyra förråd i Årsta

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Årsta kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Årsta. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Årsta erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Årsta.

Magasineringsfakta om orten Årsta

I Årsta finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här finns en del övrig information om Årsta om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Årsta.

I Årsta fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Årsta. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Årsta från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: