Magasinera i Bandhagen

Annons:
Bra och billig magasinering i Bandhagen - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Bandhagen. Genom att hyra förråd i Bandhagen kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Bandhagen finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Bandhagen. Sammanlagt finns det 3 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Bandhagen. Saker kan lämpa sig till magasinering i Bandhagen kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Bandhagen

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Bandhagen billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Bandhagen som exempel.

Shurgard Högdalen
Magelungsvägen 144
124 59 Bandhagen


Stockholm Transport & Personal AB
Harpsundsvägen 185
124 59 Bandhagen


ATS Move-It AB
Götlundag. 10
124 71 BANDHAGEN

Annons:

Hyra förråd i Bandhagen

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Bandhagen kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Bandhagen. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Bandhagen erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Bandhagen.

Magasineringsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här finns en del övrig information om Bandhagen om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Bandhagen.

I Bandhagen fanns det totalt 3 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Bandhagen. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Bandhagen från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: