Magasinera i Djurhamn

Annons:
Bra och billig magasinering i Djurhamn - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Djurhamn. Genom att hyra förråd i Djurhamn kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Djurhamn finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Djurhamn. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Djurhamn. Saker kan lämpa sig till magasinering i Djurhamn kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Djurhamn

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Djurhamn billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Djurhamn som exempel.

Flyttcentralen i Stockholm
Björkåsvägen 12
139 73 Djurhamn

Annons:

Hyra förråd i Djurhamn

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Djurhamn kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Djurhamn. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Djurhamn erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Djurhamn.

Magasineringsfakta om orten Djurhamn

I Djurhamn finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Djurhamn.

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här finns en del övrig information om Djurhamn om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Djurhamn.

I Djurhamn fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Djurhamn. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Djurhamn från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: