Magasinera i Farsta

Annons:
Bra och billig magasinering i Farsta - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Farsta. Genom att hyra förråd i Farsta kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Farsta finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Farsta. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Farsta. Saker kan lämpa sig till magasinering i Farsta kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Farsta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Farsta billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Farsta som exempel.

Södermalms Flytt & Städ
Grumsgatan 3
123 44 Farsta

Annons:

Hyra förråd i Farsta

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Farsta kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Farsta. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Farsta erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Farsta.

Magasineringsfakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här finns en del övrig information om Farsta om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Farsta.

I Farsta fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Farsta. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Farsta från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: