Magasinera i Hägersten

Annons:
Bra och billig magasinering i Hägersten - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Hägersten. Genom att hyra förråd i Hägersten kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Hägersten finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Hägersten. Sammanlagt finns det 6 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Hägersten. Saker kan lämpa sig till magasinering i Hägersten kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Hägersten

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Hägersten billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Hägersten som exempel.

Flyttgruppen i Stockholm AB
Västberga Allé 60
126 30 Hägersten


Stadsbudskontoret AB
Kontrollvägen 11
126 79 Hägersten


Arbetspartner Flytt & Bemanning
Västbergavägen 24
126 30 Hägersten


Wall & Co AB
Instrumentvägen 14
126 53 Hägersten


Svenska Flytt
Västbergavägen 14
126 30 Hägersten


ITS Indian Transport Service
Vretensborgsv. 20
126 30 HÄGERSTEN

Annons:

Hyra förråd i Hägersten

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Hägersten kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Hägersten. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Hägersten erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Hägersten.

Magasineringsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här finns en del övrig information om Hägersten om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Hägersten.

I Hägersten fanns det totalt 6 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Hägersten. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Hägersten från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: