Magasinera i Haninge

Annons:
Bra och billig magasinering i Haninge - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Haninge. Genom att hyra förråd i Haninge kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Haninge finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Haninge. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Haninge. Saker kan lämpa sig till magasinering i Haninge kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Haninge

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Haninge billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Haninge som exempel.

Shurgard Handen
Nynäsvägen 3
136 47 Haninge

Annons:

Hyra förråd i Haninge

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Haninge kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Haninge. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Haninge erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Haninge.

Magasineringsfakta om orten Haninge

I Haninge finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Haninge.

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Här finns en del övrig information om Haninge om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Haninge.

I Haninge fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Haninge. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Haninge från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: