Magasinera i Järfälla

Annons:
Bra och billig magasinering i Järfälla - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Järfälla. Genom att hyra förråd i Järfälla kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Järfälla finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Järfälla. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Järfälla. Saker kan lämpa sig till magasinering i Järfälla kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Järfälla

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Järfälla billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Järfälla som exempel.

Shurgard Jakobsberg
Enköpingsvägen 120
177 71 Järfälla


Instalia AB
Fakturavägen 4
175 62 Järfälla

Annons:

Hyra förråd i Järfälla

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Järfälla kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Järfälla. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Järfälla erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Järfälla.

Magasineringsfakta om orten Järfälla

I Järfälla finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här finns en del övrig information om Järfälla om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Järfälla.

I Järfälla fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Järfälla. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Järfälla från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: