Magasinera i Lidingö

Annons:
Bra och billig magasinering i Lidingö - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Lidingö. Genom att hyra förråd i Lidingö kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Lidingö finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Lidingö. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Lidingö. Saker kan lämpa sig till magasinering i Lidingö kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Lidingö

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Lidingö billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Lidingö som exempel.

Lidingö Flytt & Transport AB
Källängstorget 2 B
181 44 Lidingö


Lidingö Förrådscenter AB
Förrådsvägen 13
181 41 Lidingö


Lidingö SelStor
Södra Kungsvägen 71
181 32 Lidingö


Elefant Flytt & Express AB
S. Kungsv. 70 A
181 32 LIDINGÖ

Annons:

Hyra förråd i Lidingö

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Lidingö kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Lidingö. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Lidingö erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Lidingö.

Magasineringsfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här finns en del övrig information om Lidingö om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Lidingö.

I Lidingö fanns det totalt 4 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Lidingö. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Lidingö från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: