Magasinera i Sköndal

Annons:
Bra och billig magasinering i Sköndal - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Sköndal. Genom att hyra förråd i Sköndal kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Sköndal finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Sköndal. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Sköndal. Saker kan lämpa sig till magasinering i Sköndal kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Sköndal

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Sköndal billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Sköndal som exempel.

Shurgard Sköndal
Bogårdsvägen 47
128 62 Sköndal

Annons:

Hyra förråd i Sköndal

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Sköndal kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Sköndal. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Sköndal erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Sköndal.

Magasineringsfakta om orten Sköndal

I Sköndal finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här finns en del övrig information om Sköndal om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Sköndal.

I Sköndal fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Sköndal. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Sköndal från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: