Magasinera i Södertälje

Annons:
Bra och billig magasinering i Södertälje - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Södertälje. Genom att hyra förråd i Södertälje kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Södertälje finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Södertälje. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Södertälje. Saker kan lämpa sig till magasinering i Södertälje kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Södertälje

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Södertälje billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Södertälje som exempel.

Shurgard Södertälje
Klastorpsvägen 5
152 42 Södertälje


Davéns Åkeri AB
Brunnsängsvägen 32
152 42 Södertälje


Flytt-experten AB
Klastorpsvägen 5
152 42 Södertälje


Vopak Logistics Nordic AB
Oljehamnen
151 38 Södertälje

Annons:

Hyra förråd i Södertälje

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Södertälje kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Södertälje. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Södertälje erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Södertälje.

Magasineringsfakta om orten Södertälje

I Södertälje finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här finns en del övrig information om Södertälje om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Södertälje.

I Södertälje fanns det totalt 4 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Södertälje. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Södertälje från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: