Magasinera i Sollentuna

Annons:
Bra och billig magasinering i Sollentuna - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Sollentuna. Genom att hyra förråd i Sollentuna kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Sollentuna finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Sollentuna. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Sollentuna. Saker kan lämpa sig till magasinering i Sollentuna kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Sollentuna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Sollentuna billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Sollentuna som exempel.

Sarpsborg Metall AB
Hammarbacken 6B
191 49 Sollentuna


A-J Express Service AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


GOPAK AB
Sollentunaholmsvägen 13
192 78 Sollentuna


Stadsbudsmagasin 1 AB
Bergkällavägen 28
192 79 Sollentuna

Annons:

Hyra förråd i Sollentuna

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Sollentuna kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Sollentuna. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Sollentuna erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Sollentuna.

Magasineringsfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här finns en del övrig information om Sollentuna om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det totalt 4 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Sollentuna. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Sollentuna från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: