Magasinera i Solna

Annons:
Bra och billig magasinering i Solna - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Solna. Genom att hyra förråd i Solna kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Solna finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Solna. Sammanlagt finns det 5 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Solna. Saker kan lämpa sig till magasinering i Solna kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Solna

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Solna billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Solna som exempel.

Shurgard Sweden AB
Solnavägen 21
171 65 Solna


Shurgard Solna
Solnavägen 19
171 65 Solna


DHL Exel Supply Chain AB
Björnstigen 85
170 73 Solna


City Self-Storage Solna
Västra Vägen 11
169 61 Solna


Blå Expressen KB
Östervägen 6
169 52 Solna

Annons:

Hyra förråd i Solna

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Solna kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Solna. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Solna erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Solna.

Magasineringsfakta om orten Solna

I Solna finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här finns en del övrig information om Solna om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Solna.

I Solna fanns det totalt 5 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Solna. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Solna från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: