Magasinera i Spånga

Annons:
Bra och billig magasinering i Spånga - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Spånga. Genom att hyra förråd i Spånga kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Spånga finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Spånga. Sammanlagt finns det 7 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Spånga. Saker kan lämpa sig till magasinering i Spånga kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Spånga

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Spånga billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Spånga som exempel.

O&Ct
Domnarvsgatan 9
163 53 Spånga


Lunda Kontors och Lagerhotell
Fagerstagatan 7
163 53 Spånga


Bagartorps Åkeri & Express AB
Sulkyvägen 17
163 43 Spånga


Movator AB
Finspångsgatan 40A
163 53 Spånga


Blomgrens Transport Ab
Fagerstagatan 26
163 53 Spånga


ICM Kungsholms AB
Fagerstagatan 19C
163 53 Spånga


Sveriges Möbeltransportörers Förbund
Fagerstagatan 6
163 53 Spånga

Annons:

Hyra förråd i Spånga

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Spånga kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Spånga. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Spånga erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Spånga.

Magasineringsfakta om orten Spånga

I Spånga finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här finns en del övrig information om Spånga om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Spånga.

I Spånga fanns det totalt 7 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Spånga. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Spånga från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Stockholm.
Annons: