Magasinera i Bålsta

Annons:
Bra och billig magasinering i Bålsta - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Bålsta. Genom att hyra förråd i Bålsta kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Bålsta finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Bålsta. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Bålsta. Saker kan lämpa sig till magasinering i Bålsta kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Bålsta

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Bålsta billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Bålsta som exempel.

Stadsbudstransporter AB
Råbyv. 10
746 91 BÅLSTA

Annons:

Hyra förråd i Bålsta

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Bålsta kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Bålsta. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Bålsta erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Bålsta.

Magasineringsfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här finns en del övrig information om Bålsta om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Bålsta.

I Bålsta fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Bålsta. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Bålsta från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Uppsala.
Annons: