Magasinera i Uppsala

Annons:
Bra och billig magasinering i Uppsala - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Uppsala. Genom att hyra förråd i Uppsala kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Uppsala finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Uppsala. Sammanlagt finns det 9 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Uppsala. Saker kan lämpa sig till magasinering i Uppsala kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Uppsala

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Uppsala billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Uppsala som exempel.

Alfasign AB
Edvard Berlingsgatan 1
754 50 Uppsala


Exacta Logistik AB
Fyrislundsgatan 80
754 50 Uppsala


Upplands Flytt
Skäggesta 314
755 92 Uppsala


Uppsala Stadsbudskontor AB
S:T Eriks Gränd 6
753 10 Uppsala


Råås Flytt & Magasinering
Vaksalag. 40 B
753 31 UPPSALA


Harry Lindbergs Åkeri & Spedition AB
Börje-Gränby
755 92 Uppsala


Färgglädje Måleributiken i Uppsala AB
Kungsgatan 74
753 18 Uppsala


BudCenter
Verkstadsgatan 8
753 23 Uppsala


Allt i Transport
Danmarksg. 47
753 23 Uppsala

Annons:

Hyra förråd i Uppsala

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Uppsala kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Uppsala. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Uppsala erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Uppsala.

Magasineringsfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här finns en del övrig information om Uppsala om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Uppsala.

I Uppsala fanns det totalt 9 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Uppsala. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Uppsala från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Uppsala.
Annons: