Magasinera i Karlstad

Annons:
Bra och billig magasinering i Karlstad - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Karlstad. Genom att hyra förråd i Karlstad kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Karlstad finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Karlstad. Sammanlagt finns det 5 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Karlstad. Saker kan lämpa sig till magasinering i Karlstad kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Karlstad

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Karlstad billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Karlstad som exempel.

Bra Lager i Karlstad AB
Kulinggatan 8
652 21 Karlstad


Karlstad Express AB
Östanvindsg. 17
652 21 Karlstad


Shell Transport
Oljegatan 3
652 21 Karlstad


Hanssons FlyttXpress
Östanvindsgatan 21
652 21 Karlstad


Vänerhamn AB
Stuvargatan 1
652 21 Karlstad

Annons:

Hyra förråd i Karlstad

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Karlstad kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Karlstad. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Karlstad erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Karlstad.

Magasineringsfakta om orten Karlstad

I Karlstad finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här finns en del övrig information om Karlstad om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Karlstad.

I Karlstad fanns det totalt 5 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Karlstad. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Karlstad från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Värmland.
Annons: