Magasinera i Holmsund

Annons:
Bra och billig magasinering i Holmsund - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Holmsund. Genom att hyra förråd i Holmsund kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Holmsund finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Holmsund. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Holmsund. Saker kan lämpa sig till magasinering i Holmsund kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Holmsund

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Holmsund billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Holmsund som exempel.

Interforest Terminal Umeå AB
Umeå Uthamn
913 32 Holmsund

Annons:

Hyra förråd i Holmsund

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Holmsund kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Holmsund. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Holmsund erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Holmsund.

Magasineringsfakta om orten Holmsund

I Holmsund finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Holmsund.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här finns en del övrig information om Holmsund om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Holmsund.

I Holmsund fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Holmsund. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Holmsund från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västerbotten.
Annons: