Magasinera i Skellefteå

Annons:
Bra och billig magasinering i Skellefteå - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Skellefteå. Genom att hyra förråd i Skellefteå kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Skellefteå finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Skellefteå. Sammanlagt finns det 4 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Skellefteå. Saker kan lämpa sig till magasinering i Skellefteå kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Skellefteå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Skellefteå billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Skellefteå som exempel.

Guldstadens Frakt AB
Tjärnvägen 28
931 61 Skellefteå


Arrå AB
Kanalgatan 53
931 32 Skellefteå


Flodins Express AB
Plastvägen 6
931 42 Skellefteå


Skellefteå Stadsbud
Torsg. 101
931 36 SKELLEFTEÅ

Annons:

Hyra förråd i Skellefteå

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Skellefteå kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Skellefteå. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Skellefteå erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Skellefteå.

Magasineringsfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här finns en del övrig information om Skellefteå om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Skellefteå.

I Skellefteå fanns det totalt 4 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Skellefteå. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Skellefteå från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västerbotten.
Annons: