Magasinera i Umeå

Annons:
Bra och billig magasinering i Umeå - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Umeå. Genom att hyra förråd i Umeå kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Umeå finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Umeå. Sammanlagt finns det 5 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Umeå. Saker kan lämpa sig till magasinering i Umeå kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Umeå

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Umeå billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Umeå som exempel.

Nj Trading AB
Jägarvägen 7
904 20 Umeå


Frakttjänst i Umeå AB
Strömvägen 8
901 32 Umeå


Hössjö förråd och förvaring
Hössjö 262
905 86 Umeå


Magasinera Mera
Anumark 413
905 95 Umeå


Allhjälpen i Umeå AB
Törelvägen 8D
906 28 Umeå

Annons:

Hyra förråd i Umeå

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Umeå kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Umeå. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Umeå erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Umeå.

Magasineringsfakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här finns en del övrig information om Umeå om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Umeå.

I Umeå fanns det totalt 5 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Umeå. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Umeå från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västerbotten.
Annons: