Magasinera i Söråker

Annons:
Bra och billig magasinering i Söråker - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Söråker. Genom att hyra förråd i Söråker kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Söråker finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Söråker. Sammanlagt finns det 2 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Söråker. Saker kan lämpa sig till magasinering i Söråker kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Söråker

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Söråker billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Söråker som exempel.

Söråker Hamnfastigheter AB
Hamnvägen 3
860 35 Söråker


Delta Terminal AB
Hamnvägen 3A
860 35 Söråker

Annons:

Hyra förråd i Söråker

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Söråker kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Söråker. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Söråker erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Söråker.

Magasineringsfakta om orten Söråker

I Söråker finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Söråker.

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här finns en del övrig information om Söråker om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Söråker.

I Söråker fanns det totalt 2 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Söråker. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Söråker från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västernorrland.
Annons: