Magasinera i Sala

Annons:
Bra och billig magasinering i Sala - här guidar vi dig till den bästa och billigaste magasineringen av möbler, bilar och andra saker i Sala. Genom att hyra förråd i Sala kan du förvara och magasinera olika typer av saker säkert och billigt. I Sala finns det flera olika typer av förråd och förvaring att välja mellan när du vill magasinera i Sala. Sammanlagt finns det 1 olika företag att välja mellan när du vill magasinera eller hyra förråd i Sala. Saker kan lämpa sig till magasinering i Sala kan vara möbler, bil, motorcykel eller kanske golfklubbor.
Annons:

Magasinera i Sala

Nedan ser ni vår lista över alla företag som kan hjälpa er med att magasinera i Sala billigt och säkert, kanske magasinering av möbler i Sala som exempel.

Heby Städ & Flytt AB
Bergslagsgatan 1E
733 31 Sala

Annons:

Hyra förråd i Sala

Många av företagen ovan som erbjuder magasinering i Sala kan du även kontakta om du letar efter möjlighet till att hyra förråd i Sala. För en komplett och uppdaterad inblick i vilka tjänster som respektive företag inom magasinering och förråd i Sala erbjuder just nu kan ni kontakta ett par olika för uppgifter om tillgänglighet och pris på förråd och magasinering i Sala.

Magasineringsfakta om orten Sala

I Sala finns som bekant minst ett företag inom magasinering och nedan finner ni en del allmän fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här finns en del övrig information om Sala om du vill veta mer än om saker relaterat till att magasinera i Sala.

I Sala fanns det totalt 1 olika företag inom magasinering att välja mellan när man letar efter möjligheter till att magasinera eller hyra förråd i Sala. Om du inte hittar något lämplig företag inom magasinering i Sala från listan ovan rekommenderar vi att ni letar vidare i någon annan stad i Västmanland.
Annons: